Какъв гранитогрес да изберем?

Какъв гранитогрес да изберем - полиран или матиран?

Когато обзавеждаме дома си се стремим да получим високо качество и често си задаваме този въпрос.
Нека започнем с това, че с блясъка, който притежава, полираният гранитогрес придава по-пространствено усещане на помещенията в дома, офиса или фоаето на хотела. Поддръжката на плочките е лесна и не изисква ползването на специални препарати. Ако сте се спрели на този материал  е добре да го подсушите внимателно след почистване. Полираният материал може да се срещне най-често в холове, трапезарии, кухни, бани, обществени заведения, хотели и други. Той може да бъде и добро решение за подова настилка на вътрешно стълбище. Повечето потребители се спират на полиран гранитогрес заради разкоша, който придава.
         
                                                                                                           
Другият вид материал е матираният гранитогрес, при чието използване няма никаква опасност от хлъзгав под. Това е така заради по-грубата повърхност, която ви осигурява максимална стабилност. Освен това този продукт е много здрав и практически не се износва. Формата на матираният материал може да бъде различна, както и повърхността му. Той може да бъде грапав или гладък по ваше желание. Счита се, че  този тип повърхност е по-здрава и също отговаря на изискванията ви за дизайн на интериора. Матираните гранитогреси се полагат  както вътре в помещението, така и вън - за тераси, веранди ,пътеки в двора или около басейна. Те са отличен избор за мокри помещения ,бани, закрити или открити площи, в които има риск от подхлъзване.
          
Решението, кой да бъде вашият вариант - полиран или матиран е индивидуално и свързано с личните нужди и усещане. Предлагаме ви няколко интериорни решения с различните видове гранитогреси. Пожелаваме ви успешно обзавеждане.
гр.Бургас тел: 0885/837102

Слънчев бряг тел: 0886/011558
Пон. - Петък 08:30ч. - 18:00ч.

Събота 09:00ч. - 17:00ч. Неделя - почивен ден
АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН: