Мозайката в интериора

Мозайката в интериора.

Ако искате да промените визията на жилището, да освежите банята или да направите акцент на  стена , то за това може да обърнете поглед към разнообразието от мозайки. Малките фаянсови , стъклени  или гранитогресни плочки  се предлагат в огромно разнообразие от цветове. Съществуват неограничени възможности по отношение на дизайна . Изборът на мястото , което ще облицовате с мозайка, също е много важно, защото то със сигурност ще се превърне във фокус на помещението.
Освен в интериора на банята и кухнята може да бъде наредена и в други помещения в дома като подова настилка или като декоративен елемент на някоя стена. Плотът в банята, облицован с мозайка се превръща в своебразен акцент на помещението. Фризът, изработен от такъв материал се различава от традиционния и внася модерно звучене на помещението. Пространството между кухнята и всекидневната може да се разчупи и раздели визуално пак с помощта на декоративната мозайка.
Мозайката е нов, модерен начин, познат от древността, да се внесе някакъв цвят и дълбочина в декора и да му се добави енергия и блясък.
Вижте няколко идеи как да използвате мозайка в интериора на дома си от предложените снимки.
гр.Бургас тел: 0885/837102

Слънчев бряг тел: 0886/011558
Пон. - Петък 08:30ч. - 18:00ч.

Събота 09:00ч. - 17:00ч. Неделя - почивен ден
АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН: