Модерна или класическа бани

Модерна или класическа баня.

Изправени сме пред ремонт на банята. Изборът на фаянс, теракота или гранитогрес, декори и фризове, днес е много голям. Дилемата, каква да е банята - класическа или модерна, в даден момент изниква пред нас. Всеки човек е индивидуалност и предпочита един или друг вариант за интериор на това помещение. Предлагаме ви няколко варианта за баня. Когато гледате снимките, няма начин да не почувствате атмосферата, която предразполага към спокойствие и комфортна почивка.
Колекцията, която ви показваме е доста разнообразна и включва снимки на бани в различни стилове.Те могат да бъдат  и в модерни апартаменти и луксозни вили. В много от решенията преобладават стилистични   елементи, а в други дизайнерите наблягат на близостта с природата. Всички те заслужават вашето внимание ако ви предстои ремонт и обзавеждане на банята. В снимките по-долу, модерния дизайн е постигнат както  с декорите, така и с различното подреждане на плочките и с аксесоарите, използвани в това помещение.
Освен  модерния стил в обзавеждането на банята, една значителна част от хората предпочитат традиционния или класически стил. По-долу ще видите няколко  бани, изпълнени в този стил. Галерията може да ви подскаже цветови решения и разположение на отделните елементи, които да приложите във вашата баня, ако сте сред почитателите на класиката.
гр.Бургас тел: 0885/837102

Слънчев бряг тел: 0886/011558
Пон. - Петък 08:30ч. - 18:00ч.

Събота 09:00ч. - 17:00ч. Неделя - почивен ден
АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН: