Различното външното пространство

Един от начините да направим различно пространството на  двора, терасата или други външни части е с гранитогрес. Този материал дава множество възможности. Плочите от грапав гранитогрес, който не се плъзга  са  издръжливи на промените на времето и са идеални за настилка. Този материал може да се използва и  за фасадата,  да се оформи цокъл от гранитогрес, наподобяващ естествен камък, мрамор или пък да е с други ефекти. Облицовките от този материал са изключително здрави, не се поддават на външни влияния и ако са залепени добре, могат да служат дълго време.

Гранитогресната облицовка на стените и пода допринася за цялостното възприемане на външното пространство и неговата завършеност.Тя играе важна роля за изграждането на дизайна  в двора, фасадата  или на верандата.

Специалните  елементи към различните серии придават завършен вид . Плочките от гранитогрес със заоблен ръб служат за плавен преход от едно пространство в друго.

Грапавите или така наречени антислип плочки са удачно решение около басеините. Освен цветово, те имат и друго важно значение - при намокряне не се пързалят .

Не по-малко актуални са гранитогресните плочки с малък размер и грапава структура. Чрез тях могат да се оформят красиви пътеки във външното пространство. За това спомагат както различните цветове, така и нестандартните размери.
         
Външната фасада също може да промени облика си. Разнообразният по форма и цвят гранитогрес служи за декорация на стените, цоклите на жилищните сгради или офис помещения.

Независимо от това какъв гранитогрес ще изберете ,той ще обнови пространството и ще внесе уют и комфорт във външния дизайн. Разнообразието на цветове и размери е голямо, а изборът остава ваш.
гр.Бургас тел: 0885/837102

Слънчев бряг тел: 0886/011558
Пон. - Петък 08:30ч. - 18:00ч.

Събота 09:00ч. - 17:00ч. Неделя - почивен ден
АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН: