Малките пространства и големите идеи

Малките пространства и големите идеи.    

Прелиствайки различни списания за интериорен дизайн или гледайки различни сайтове, често се възхищаваме на красиво обзаведени жилища с големи бани и тоалетни, просторни трапезарии, уютно обзаведени спални  или функционални и големи кухни. И мечтаем......  
За съжаление, реалността в повечето случаи е доста по-различна. В малкото жилищно пространство на един стандартен апартамент е много трудно да се съвместят всички видени от нас идеи и да се реализират нашите желания.
Един от основните начини да се ситуират помещенията  и да се внесе простор е чрез различните видове настилки - фаянс, теракота или гранитогрес. Изборът на цвят, размери, структура  е индивидуален.

Принтовете на дърво пречупват пространството и допринасят за уюта в помещението. Тези на  камък, създават усещане за естествен материал, чрез разнообразието от цветове и резмери и комбинирането им. Текстилните принтове засилват усещането за топлина, а полираният и сатенираният гранитогрес внасят допълнителна светлина и простор в помещението. Модерна визия се получава от комбинацията на цветове и размери. Независимо от големината на използваните от вас плочки, жилището става дом  чрез комбинацията на различните елементи, акцентите в интериора, личното отношение и присъствие.
Представяме ви няколко идеи  за разчупване на малкото  пространството в  жилището. Приложими ли са те е въпрос на личен избор и предпочитание.
гр.Бургас тел: 0885/837102

Слънчев бряг тел: 0886/011558
Пон. - Петък 08:30ч. - 18:00ч.

Събота 09:00ч. - 17:00ч. Неделя - почивен ден
АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН: