Ето защо да използвате гранитогрес за вашата кухня

Гранитогресът има много предимства и едно от тях е употребата му в кухнята. Поставянето на гранитни плочки върху плота, стените или пода на вашата кухня може да даде един по-професионален, визуално подобрен и луксозен вид на вашата кухня. Можете да комбинирате гранитогреса с подходяща дървена декорация, аксесоари или мебели, така че естетически да си подхождат. Това ще придаде допълнителен стил на вашата кухня.
Друго предимство от поставянето на гранитогрес е по-лесното почистване. Съществуват полирани гранитогрес плочки, които можете да използвате за плота и облицовъчен полиран гранитогрес, който ще пасне иделно за стените. А за пода може да използвате също полиран или матиран гранитогрес, но и в двата случая почистването ще е лесно – с един замах!
Дизайнът на плочките гранитогрес е изключително разновиден не само по отношение на шарки, но и що се отнася до цветовете. Това позволява да намерите възможно най-добрата комбинация с дървена декорация, така че вашата кухня да изглежда с дизайн от гранит и дърво – за по-добра визия!
Още едно предимство на плочките от гранитогрес е, че те са доста издръжливи при всякакви условия. Ето защо, дори и да изпуснете нещо в кухнята си или да излеете някоя „гозба”, лесно ще можете да почистите без риск да нанесете фрапантни и трайни вреди на някоя от плочките.
Като цяло плочките от гранитогрес за кухня са с малко по-висока цена от фаянсовите и теракотени плочки, но за сметка на това имат по-добри характеристики и могат да се комбинират различни видове гранитогрес, както за стените, така и за самия под – и помежду си.
Причината плочките от гранитогрес да не са познати от дедите ни не е, защото не са били популярност, а защото не са съществували – допреди 20+ години, когато са се появили за първи път в Италия. Оттогава те веднага успяват да наберат огромна популярност, в резултат на което стават едни от най-използваните видове плочки в целия свят!гр.Бургас тел: 0885/837102

Слънчев бряг тел: 0886/011558
Пон. - Петък 08:30ч. - 18:00ч.

Събота 09:00ч. - 17:00ч. Неделя - почивен ден
АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН: