Как да оптимизираме пространството в нашата малка баня с тоалетна?

Наличието на малко пространство във вашата баня, което трябва да съчетаете и с вътрешна тоалетна затруднява побирането на важните за вас неща и удобства, които бихте искали да имате във вашата баня.
Оптимизирането на пространството в една малка баня с тоалетна би могло да помогне за събирането на повече помощни материали и удобства.
Като начало, когато говорим за малка баня неща като вана, душ-кабина и джакузи определено нямат място в нея, защото са обемни и заемат доста пространство. Все пак, ако банята ви е достатъчно голяма, за да събере поне вана, можете да я комбинирате с душа и да го поставите над ваната. Така няма да е необходимо отделно пространство за душа и отделно за ваната.
Що се отнася до тоалетната, можете да я поставите в ъгъла като така спестявате малко пространство. Ако можете да вградите предназначеното казанче, би било чудесно, но ако не, то може да използвате пространството в близост до него, за да закрепите поставката за тоалетна хартия, а под нея кошчето, например.
В една баня би трябвало да има най-малкото мивка с огледало. Може да спестите пространство като използвате шкаф, на чиито врати е закрепено огледалото, вместо да са поотделно.
Няма да са ви нужни други мебели. Може да използвате вратата на банята, за да закрепите закачалки за вашите дрехи и хавлии и допълнителни аксесоари за баня, като етажерки, например, където да нареждате вашите принадлежности за баня.
Не забравяйте, че мебелите и аксесоарите, които използвате трябва да издържат на влага и да са неръждаеми, за да се гарантира по-голяма дълготрайност.
Някои аксесоари може да наложат употребата на различни пробивни инструменти като бормашина и винтоверт, например, с чиято помощ да се направят нужните дупки за закрепване на аксесоарите. Други  пък могат да се залепят за плочките и са достатъчно устойчиви, така че няма да се налага да разваляте вида на плочките във вашата баня.
Ако пространството във вашата баня с тоалетна малко, то забравете за употребата на стелки в нея, тъй като ще са постоянно подгизнали.
Един малък радиатор като тези предлагани в Cherom също е чудесно решение за отопление на малката ви баня с тоалетна.гр.Бургас тел: 0885/837102

Слънчев бряг тел: 0886/011558
Пон. - Петък 08:30ч. - 18:00ч.

Събота 09:00ч. - 17:00ч. Неделя - почивен ден
АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН: